14.1.13

Om Ögonfransförlängning


Om ögonfransförlängning


Hur fungerar LaFransar ögonfransförlängning?

Fransförlängnings fransarna är tunna och lätta, och tynger inte ner ögonen som lösögonfransar gör. De falska fransarna limmas med ett speciallim en och en på dina egna fransar, inte på ögonlocket. Längden på fransarna väljer man enligt längden på kundens egna fransar. Kunden själv kan styra resultatet genom att berätta om hon vill ha naturliga eller  långa-synliga fransar. Antal påklistrade fransar beror på mängden av kundens egna fransar samt hur erfaren er den som gör fransförlängningen, det kan variera från 5o till 15o fransar per öga. Man fyller på alla vuxna och tonårs fransar, men lämnar baby-fransar för att växa i fred.
Behandlingen tar max 2 timmar första gången (nytt set för en erfaren fransförlängare). Påfyllningen tar ca 1 timme och ska göras ungefär var tredje vecka. Vill man ha perfekta fransar hela tiden, borde man göra påfyllningen varannan vecka. Väntar man längre än 3 veckor eller har man tappat mer än vanligt kan man även välja 1,5 timmes påfyllning.
Passar bra även för dem som bär linser.
Man kan göra ögonfransförlängningen för att slippa mascaran och vakna med vackra ögon eller för att få just de svarta långa fint böjda fransar som man alltid önskat sig, men aldrig kunnat få med mascara, fransserum eller lösögonfransar (som lossnar hela tiden).  Man kan förlänga sina fransar inför skidresan för att undvika att mascaran ska börja rinna pga vinden eller för en solsemester då man kan bada med fransförlängningen utan att oroa sig för att man ser osminkad ut. De flesta brukar bli så nöjda att de vill fortsätta att ha fransförlängningen.

Varför just LaFransar ögonfransförlängning?

LaFransar erbjuder professionell ögonfransförlängning och har mer än 5 års erfarenhet med många nöjda kunder.
Lafransar har fransar i alla längder från 8mm till 15mm (jämfört med många konkurrenterna som hoppar över en längd, t.ex. har de fransar i längderna 8,1o och 12 mm). LaFransar använder fransar med den vanliga tjockleken 0,15mm, men ibland även tjocka 0,2mm fransar, som ger festligare och fylligare ”look”.
LaFransar använder skonsamt becksvart lim, som baseras på medicinskt sårlim och är hudvänligt, med mycket hållbart resultat. Huvudingrediensen i LaFransars lim är Cyano Acrylate som används för att tillverka vävnadslim som även kallas för cyanoacrylatlim. 
LaFransar använder mycket fint böjda silkfransar, som är mjukare och lättare än vanlliga syntetfransar, pga detta håller resultatet längre. Silkfransar kommer i smidiga förpackningar som gör att man hinner klistra fler fransar med samma tid jämfört med vanliga syntetfransar. Silkfransar finns i mycket fint böjda formen som kallas för D-böjda och även lite rakare, som kallas för C-böjda.
LaFransar tejpar, under behandlingen, de nedre fransarna med skön lugnande anti-rynk eyepad som även minskar påsar under ögonen (inte bara med vanlig medicinsk tejp, som är väldigt obekväm och gör ont när man drar av den).
På grund av snabbhet och lång erfarenhet får LaFransars kunder 6o-13o fransar per öga (beror på mängden och kvaliten på kundens egna fransar) under första behandlingen. Påfyllningen tar ungefär en timme och då fylls fransarna på tills man får samma resultat som första gången, dvs. 6o-13o fransar per öga.

Lashes made @ LaFransar by Sandra (0,15mm D-curl Silk lashes 8-13mm)

Lashes made @ LaFransar by Sandra (0,15mm D-curl Silk lashes 8-12mm)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar